Škandal v Jordanovi ekipi

Foto: Profimedia nba logo zaščitni znak
V moštvu so se že odzvali z izjavo za javnost, v kateri so obsodili početje njihovega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je člana Charlotte Hornets Malika Monka za nedoločen čas kaznovalo s prepovedjo igranja, ker je kršil protidopinška pravila, ki sta jih vzpostavila liga in sindikata igralcev (NBPA).

Po uradnem poročilu lige NBA bo 22-letnik pod suspenzom "dokler ne bo deloval v skladu s protidopinškim programom NBA/NBPA". Kazen je začela veljati že danes, ko Monka ob zmagi proti New York Knicks s 107:101 ni bilo v kadru.

Kako dolg bo suspenz, še ni znano, so pa pri Charlottu razočarani nad dejanjem enega njihovih boljših košarkarjev v zadnjem obdobju. "Zelo smo razočarani nad Monkovimi odločitvami, ki so pripeljale do kazni. Kot organizacija ne odobravamo takšnega obnašanja. Vseeno smo odločeni, da bomo v tem zahtevnem obdobju podprli igralca," so zapisali v izjavi za javnost.

Monk v tej sezoni v povprečju sicer dosega 10,3 točke na tekmo, na zadnjih 13 tekmah pa je dosegal 17 točk ob 35-odstotnem metu za tri točke.

Sršeni v vzhodni konferenci trenutno zasedajo deseto mesto z 20 zmagami in 38 porazi.

Charlotte Hornets so v lasti slovitega Michaela Jordana.

Foto: Epa malik monk

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.