Škandal v nogometnem velikanu: Sodnike nagrajevali s prostitutkami

Foto: Profimedia
Veliki škandal pretresa portugalskega velikana Benfico. Njihov nekdanji predsednik naj bi sodnikom tekem in delegatu lige plačeval prostitutke v zameno za pristransko sojenje.
Oglej si celoten članek

V portugalski nogometni ligi je prišlo do velikega škandala. Na spletu so se namreč pojavila sporočila, ki sta si jih izmenjala nekdanji predsednik Benfice Paulo Gonçalves in delegat lige Nuno Cabral. Iz njih se po poročanju portugalskega časnika Abola da razbrati, da je Benfica za "pošteno sojenje" sodnike in delegata lige nagrajevala s prostitutkami. Sporočila je na spletu objavil najbolj iskan heker v državi, Rui Pinto.

Gonçalves, ki je Cabrala in sodnike častil s prostitutkami, naj bi pri njihovem angažiranju koristil lažna imena, da bi lažje stvari prikril. Poleg tega naj bi klub Cabralu omogočil VIP vstop v različne nočne klube v Lizboni.

Gre za resnično ogromen škandal portugalskega velikana, ki je lansko prvenstvo končal na drugem mestu in se tudi letos uvrstil v skupinski del Lige prvakov ter velja za pravo institucijo v svoji državi. Po objavljenih sporočilih je jasno, da se bodo glavni akterji tega škandala morali nositi s posledicami. Kakšne bojo, pa bo jasno kmalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:07 21. September 2018.

    Korupcija ,podkupovanja in nagrajevanja sodnikov .........to je delo FIFE ,ki ima največji delež od nogometa . Dogodki na nogometnih igriščih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.