Sklepne regate ni bilo moč izpeljati

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenski jadralki v razredu 470 bosta končno uvrstitev v Riu lovili v četrtek.
Oglej si celoten članek

Tina Mrak in Veronika Macarol sta danes v Riu ostali brez sklepne regate za medalje, saj je v zalivu v Rio de Janeiru vladalo skoraj brezveterje, ki je onemogočilo začetek plova.

Tekmo bodo ponovili v četrtek, v kolikor pa se bodo podobne razmere ponovile, bo za končni vrstni red obveljala uvrstitev po 10 regatah.

"Ne vem, kaj je bilo za pričakovati. Ali čim prej startati, ali pa čakanje, Zjutraj se je kazal veter s severa, nekaj ga je bilo in morda bi lahko tudi po tem speljali regati. A organizatorji so čakali na veter z oceana, ki je bil napovedan, to pa se ni zgodilo. Bilo je naporno, a nimaš kaj ... Rio vsak dan znova preseneča," je po večurnem čakanju na morju povedala 28-letna Mrakova

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.