''Škoda, ker je v najboljših letih''

Foto: Žurnal24 Svetovni prvak Primož Kozmus je prekinil športno pot. © Reuters

Your browser doesn’t support HTML5 video

V sredo je odjeknila novica, da se je najboljši slovenski atlet Primož Kozmus odločil, da bo prekinil svojo športno pot. Mimoidoče smo povprašali, kaj menijo o tej odločitvi.
Oglej si celoten članek


Najboljši slovenski atlet vseh časov Primož Kozmus je v sredo s svojo odločitvijo, da prekine svojo športno pot, presenetil celotno športno in nešportno Slovenijo. Presenečeni so bili njegov dolgoletni trener Vladimir Kevo, njegovi najbližji in tudi ostali, ki so tako ali drugače povezani z aktualnim olimpijskim in svetovnim prvakom. Odločitev po Primoževih besedah sicer še ni dokončna, tako da še vedno upamo, da si bo kolos iz Brežic vendarle premislil in nadaljeval športno pot.

Žurnal24 se je odpravil na ulico in naključne mimoidoče povprašal, kaj oni menijo o nenadni odločitvi Korla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.