Škof po koncu sezone v Francijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gorazd Škof bo kariero nadaljeval v Franciji. Kot je danes sporočil njegov klub Cimos Koper, bo 36-letni vratar po koncu sezone prestopil k Nantesu v prvo francosko ligo.
Oglej si celoten članek

"Ponudila se mi je priložnost, da ob koncu kariere zaigram tudi v eni najmočnejših lig na svetu, v odlično organiziranem klubu in z direktorjem Cimosa sva se dogovorila, da po koncu sezone lahko grem," je za klubsko spletno stran dejal slovenski reprezentančni vratar Gorazd Škof in dodal, da bi kraj, kjer bo nadaljeval kariero, najprej rad spoznal kot udeleženec zaključnega turnirja pokala EHF, ki ga bo v letošnji sezoni gostil prav Nantes.

Prestop so potrdili tudi pri Nantesu, trenutno petouvrščeni ekipi francoske lige. S Francozi je Škof sklenil dvoletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.