Škof pri 38 letih do sanjskega prestopa

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni vratar je podpisal pogodbo z enim od velikanov evropskega rokometa.
Oglej si celoten članek

Gorazd Škof bo v prihodnji sezoni branil za Paris Saint-Germain. Prestop v enega najbogatejših rokometnih klubov na svetu si je prislužil s predstavami v dresu ligaškega tekmeca Parižanov Nantesa, pri katerem je preživel tri leta.

"Zelo sem vesel sklenitve pogodbe s PSG. To bo zame nov izziv, projekt, ki so mi ga predstavili v klubu, je zelo zanimiv. Ponosen sem, da sem del te ekipe," je za spletno stran kluba ob prestopu povedal 38-letni posavski vratar.

Nekdanji član Brežic, Krškega, Trima, Gorenja, Celja, Zagreba, Cimosa, Créteila in Nantesa se bo za minutažo boril z enim najboljših vratarjev sveta - francoskim reprezentantom Thierryjem Omeyerjem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:42 8. Marec 2016.

    Želim ti veliko uspeha - veliko dobrih obramb.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.