Skomina bo sodil tekmo velikanov

Foto: EPA damir skomina
Najprepoznavnejši slovenski sodnik je pred novim izzivom.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni sodnik Damir Skomina bo s svojo ekipo sodil na sredini povratni tekmi osmine finala lige prvakov med Barcelono in Chelseajem, je določila Evropska nogometna zveza (Uefa).

Prva tekma osmine finala na Stamford Bridgeu se je končala z remijem 1:1, na sredini povratni tekmi na stadionu Camp Nou pa bodo Skomini pomagali še Jure Praprotnik, Robert Vukan, Matej Jug, Slavko Vinčič in Tomaž Klančnik.

V Ligi prvakov so znani že štirje četrtfinalist. Med najboljših osem so se uvrstili Juventus, Manchester City, Liverpool in Real Madrid.

Preostali pari osmine finala so Bayern München - Bešiktaš, Chelsea - Barcelona, Manchester United - Sevilla in Roma - Šahtar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.