Skomina četrti sodnik

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Čast sojenja na finalu nogometne Lige prvakov med Bayernom in Borussio iz Dortmunda je pripadla 41-letnemu italijanskemu delilcu pravice Nicoli Rizzoliju. Slovenski sodnik Damir Skomina bo na Webleyju opravljal vlogo četrtega sodnika.
Oglej si celoten članek

V glavni sodniški vlogi na finalu Lige prvakov na stadionu Webley v Londonu bo italijanska sodniška trojka. Glavnemu sodniku Nicoli Rizzoliju, ki je pred dvema letoma sodil finale Evropske lige, bosta ob strani pomagala Renato Faverani in Andrea Stefani.

Sodniška organizacija ni spregledala dobrega dela slovenskega sodnika Damirja Skomine, ki mu je dodelila vlogo četrtega sodnika in bi nemško finale na zelenici sodil le v primeru, če se 41-letni Rizzoli poškoduje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.