Škoti počastili umrla Mariborčana

Foto: EPA
Foto: EPA
Škotski klub se je na dostojanstven način poklonil žrtvama tragične prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Torkova prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila člana B ekipe Maribora Zoran Baljak in Damjan Marjanović, je prestresla tudi člane Aberdeena, ki se bo v četrtek zvečer v Ljudskem vrtu proti vijoličastim meril na povratni tekmi tretjega predkroga Lige Evropa (na prvi tekmi je bil izid 1:1).

Škoti so že pred prihodom v štajersko prestolnico sožalje izrazili prek društvenih omrežij in nato objavili, da bodo na povratni tekmi upoštevali vse želje gostiteljev glede počastitve umrlih. Po prihodu v Slovenijo so naredili še korak dlje.

Pokazali veličino

V sredo so navijači Aberdeena, potem ko so prispeli v Maribor, pred Ljudskim vrtom, kjer gorijo sveče in ležijo rože v spomin na umrla nogometaša, položili sožalni venec s svojim dresom.

V četrtek, na dan tekme, je mesto spomina obiskala uradna delegacija Aberdeena, prišel je tudi trener Derek McInnes

Mariborčani bodo srečanje, z začetkom ob 20.15, odigrali z žalnimi trakovi na dresih, tekma pa se bo začela z minuto molka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.