Skozi dirkaška sita se vzpenja nov Schumacher

Foto: Instagram david schumacher
Pot med dirkaško elito si utirata kar dva dirkača s priimkom Schumacher, ki sta za nameček še v sorodu.
Oglej si celoten članek

Dirkaški konec tedna v Sočiju, kjer bo na sporedu naslednja preizkušnja formule 1, bosta zaznamovala tudi dva dirkača iz družine Schumacher. V preizkušnjah spremljevalnih tekmovanj formule 2 in formule 3 bosta nastopila bratranca Mick in David Schumacher.

Mick Schumacher, sin nekdanjega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja, je v dirkaškem svetu že dokaj uveljavljen. Letos dirka v formuli 2 za italijansko ekipo Prema.

David Schumacher pa je njegov bratranec, sin Michaelovega brata Ralfa, ki je nekoč tudi vozil v formuli 1. Mladi David Schumacher bo pri 17 letih prvič dobil priložnost za nastop v formuli 3, na zadnji dirki sezone bo v Sočiju v ekipi Campos zamenjal poškodovanega Avstralca Alexa Peronija.

"Prvič bom vozil takšen dirkalnik, zato moramo biti realistični. Predvsem bi se rad čim več naučil," je ob novici, da bo dobil priložnost v tem tekmovanju, dejal David Schumacher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:38 24. September 2019.

    kanon futer !!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.