Skrbi v Madridu zaradi Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred sredino prvo tekmo osmine finala lige prvakov imajo skrbi zaradi poškodb v taborih münchenskega Bayerna in madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Pri Špancih je današnji trening ločen od soigralcev opravil prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, pri Nemcih pa je s treninga odšepal Xabi Alonso. A naj bi bila oba do srede nared za največje napore.

Ronaldo je konec tedna na prvenstveni tekmi utrpel močan udarec v desno nogo, današnji trening pa je z rojakom Fabiom Coentraom opravil ločeno. Pri Madridčanih verjamejo, da bo Ronaldo do sredine tekme z Napolijem nared. Današnji trening je z ekipo opravil Valižan Gareth Bale, ki se vrača po trimesečni odsotnosti zaradi poškodbe. Bale za sredino tekmo ne bo pripravljen, so sporočili iz Reala.

Z današnjega treninga v Münchnu je odšepal Alonso, španski vezist je trčil z rojakom Javijem Martinezom in se z bolečim kolenom odpravil v slačilnico. Bayern je sporočil, da naj bi Alonso v torek spet treniral. Bavarci, v sredo se bodo pomerili z Arsenalom, bodo prvo tekmo osmine finala lige prvakov igrali brez še vedno poškodovanih Jeroma Boatenga in Francka Riberyja.

Težave tudi za PSG

Francoski nogometni prvak PSG bo na torkovi prvi tekmi osmine finala lige prvak oslabljen za kapetana Thiaga Silvo, so poročali francoski mediji, novico pa je potrdil tudi klub. 32-letni Brazilec je poškodovan, težave ima z mišico.

Brazilski branilec je ponedeljkov zadnji trening na Parku princev spremljal ob robu igrišču. Silva je izpustil že zadnji prvenstveni obračun Parižanov z Bordeauxem, v taboru PSG so upali, da bo za tekmo z Barcelono nared. PSG bo proti Barceloni igral tudi brez nekdanjega igralca katalonskega velikana Thiaga Motte, ki je kaznovan.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.