Skrivni zdravniški pregled za ter Stegna

Foto: EPA
Foto: EPA
Zdi se, da je prestop nemškega vratarja Marca-Andréja ter Stegna v Barcelono vse bliže.
Oglej si celoten članek

Vse odkar je postalo jasno, da vratar Victor Valdés letos poleti zapušča vrste nogometnega velikana Barcelone, mediji pospešeno iščejo novega moža med vratnicami blaugrane. Vse bolj se zdi, da boj za katalonsko številko ena dobiva la nemški talent Marc-André ter Stegen.

Barcelona naj bi v Nemčijo, kjer ter Stegen igra, poslali svojo zdravniško ekipo, pod budnim očesom katere je vratar Borussie iz Mönchengladbacha opravil zdravniške preglede. Ti naj bi bili še zadnja ovira pred podpisom pogodbe med obema akterjema, njuno sodelovanje pa bi nemškemu prvoligašu navrglo okoli 12 milijonov evrov za odkupnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.