Skrivnostna "poškodba" Bala: tudi on v Real?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski dnevnik Marca je prepričan, da se je Real Madrid z zvezdnikom Tottenhama Garethom Balom že dogovoril za prestop med bele baletnike.
Oglej si celoten članek

Angleški mediji so "ponoreli", ko je Marca v torek objavila novico, da so pogajanja Tottenhama in Reala Madrida za Garetha Bala že vstopila v zaključno fazo in da je velški blisk že dahnil usodni da kraljevemu klubu.

Spursi se pred začetkom nove sezone mudijo v Hongkongu, kjer je moral trener André Villas-Boas na svoje veliko nezadovoljstvo znova potrditi, da še naprej računa na svojega najboljšega posameznika, ki naj bi pred kratkim tudi prvič pritisnil na klub, da mu dovoli oditi.

Sestanek s predsednikom začel "blokado"

To se je zgodilo prejšnji teden, piše Marca, od takrat pa Bale skrivnostno ni odigral niti ene tekme več. Po sestanku s predsednikom Danielom Levyjem naj bi, tako trener Villas-Boas, Bale dobil udarec na treningu, od takrat do danes pa se ni več vrnil na zelenico.

"Upamo, da bo nared za naslednjo tekmo," je iz Hongkonga sporočil Villas-Boas, ki je znova zatrdil, da Bale "ni naprodaj za nobeno ceno". Španski kolegi medtem pišejo o neizogibnem slovesu enega od največjih zvezdnikov Premier League, ki je v lanski sezoni pobral vse nagrade za najboljšega nogometaša tekmovanja.

Največja operacija

"V upravi Reala vedo, da začenjajo največjo operacijo od prihoda Florentina (predsednika Péreza, op. a.) skupaj s tisto Cristiana (Ronalda). Gre za veliko denarja, ampak zdaj ni več dvomov," še piše Marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.