Slab večer za Kopitarja

Foto: Profimedia Anže Kopitar
Nov poraz Kraljev.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings so gostovali v Anaheimu in izgubili z 2:4 (0:2, 2:1, 0:1). Slovenski zvezdnik Anže Kopitar se ni vpisal med dobitnike točk. Los Angeles tako ostaja zadnja ekipa na zahodu oziroma četrta najslabša v ligi. Naslednji obračun jo čaka v noči na četrtek doma proti vodilni ekipi lige Washington Capitals.

Gostitelji, ki prav tako sodijo med ekipe, ki se bodo stežka prebila v končnico, so se hitro vpisali na semafor. Po dobrih petih minutah igre je zadel Derek Grant. Na 2:0 je dobre štiri minute kasneje povišal Jakob Silfverberg.

Los Angeles Kings so v drugi tretjini dvakrat zadeli v polno, strelca sta bila Kurtis MacDermid in Nikolaj Prokorkin, enkrat pa so bili uspešni tudi domači, tako da so imeli Kralji pred zadnjimi dvajsetimi minutami le gol zaostanka. V napeti končnici so gostitelji končni izid postavili dobre pol minute pred koncem.

Na ostalih štirih prizoriščih velja omeniti pet zadetkov Buffala v prvi tretjini proti New Jerseyju ter končno zmago s 7:1. Osemintrideset obramb Jakea Allena in nedotaknjeno mrežo St. Louisa v dvoboju s Chicagom (4:0), zanesljivo zmago s 4:1 Las Vegas proti New York Rangers ter enak rezultat na tekmi med New York Islanders ter Detroitom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.