Slaba novica za mlado Slovenko

Foto: Epa Meta Hrovat
Slovenska smučarka bo morala še nekoliko podaljšati svojo odsotnost.
Oglej si celoten članek

Slovenska alpska smučarka Meta Hrovat ne bo nastopila niti na zadnjih dveh tekmah v letošnjem letu, veleslalomu in slalomu v avstrijskem Semmeringu. Mlada smučarka še vedno čuti bolečine pod levim gležnjem, kjer so ji naredili punkcijo. V taboru ženske reprezentance upajo, da se jim bo pridružila na prvi tekmi v novem letu v Zagrebu.

Na veleslalomu v Semmeringu bodo tako nastopile Ana Drev, Ana Bucik in Neja Dvornik, v slalomu pa Bucikova, Dvornikova, Maruša Ferk in Andreja Slokar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.