Slaba reklama za napadalca

Foto: Žurnal24 Mario Gomez bo naslednjo sezono gole zabijal v dresu Bayerna.
Napadalec Stuttgarta Mario Gómez je Porschejevo mesto letos končno zamenjal za München, zanj pa so Bavarci plačali okrog 30 milijonov evrov. Toda vprašanje se glasi - jih je vreden?
Oglej si celoten članek

Posnetek izvira še iz časa, ko je Mario Gómez precej redno tresel mreže za Stuttgart. V goste ga je povabila televizijska hiša ZDF, ki v oddaji Das aktuelle sportstudio redno gosti profesionalne nogometaše. Ti morajo po sproščenem pogovoru nato sodelovati tudi v streljanju na gol oziroma v luknje na golu, pomerijo pa se proti naključno izbranim gostom oddaje. Gómezov nasprotnik je bil Alexander Bambach, mladenič atletske postave, ki je najdražjega nogometaša v zgodovini Bundeslige kar malce osmešil. Gómez namreč ne zadane niti ene "luknje" v šestih poizkusih, medtem ko njegov mladi nasprotnik zadane dvakrat. Res je, da je Gómez prišel oblečen in obut v "civilu", toda profesionalni nogometaš bi skorajda moral zadeti vsaj enkrat, mar ne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.