Slabe ostaja selektor odbojkarjev

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Izvršni odbor Odbojkarske zveze Slovenije (OZS) je na svoji seji sprejel poročila obeh selektorjev članskih reprezentanc in jima izrazil zaupanje tudi za nadaljnje delo.
Oglej si celoten članek

Ženski selektor Bruno Najdič ima pogodbo za daljši čas, z moškim Luko Slabetom pa je zveza sodelovanje podaljšala do konca evropskega prvenstva septembra leta 2015. Odločilno pri odločitvi odbora naj bi bilo dejstvo, da Slabetu še naprej zaupajo reprezentanti.

Preživel pozive k odstopu

Slabe, ki so ga po neuspehu v letošnji Evropski ligi, v kateri je po porazu z Grčijo reprezentanca obstala v polfinalu, številni odbojkarski delavci pozivali, da sam odstopi s položaja, je tako preživel kritike in bo dobil še eno priložnost. Delo bo nadaljeval vsaj še do dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo, v katerih se bo Slovenija maja naslednje leto merila s Portugalsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.