Slaščičar v vratih Sejšelov postal pravi spletni hit

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sejšeli imajo zelo zanimivo nogometno reprezentanco. Za njih igrajo gradbeniki, zdravnik, gostilničarji, slaščičar. Obenem pa se držijo pravila: "kdor ne more teči, gre na gol".
Oglej si celoten članek

Vratar reprezentance Sejšelov Dave Mussard je v rekordnem času postal pravi spletni hit.

Ima mogoče kakšen kilogram preveč, nogomet pa je njegov hobi in ga igra resnično iz ljubezni do igre, sicer pa je slaščičar v enem izmed hotelov.

Toda ko ga njegova država potrebuje, je pripravljen priskočiti na pomoč. Tokrat je reprezentanci Sejšelov pomagal tako, da je v kvalifikacijah za Afriški pokal nacij stopil med vratnici na tekmi proti Nigeriji.

Prejel je zgolj tri zadetke, malce komičen je bil zgolj prvi. Strel Ahmeda Muse je nekako uspel z nogo preusmeriti v lastno mrežo, sicer pa je bil njegov nastop vreden vsake pohvale, saj za Nigerijo igra nekaj izjemnih nogometašev, ki živijo izključno od igranja nogometa, ne pa od slaščičarstva. Zgolj trije prejeti zadetki od profesionalcev so zagotovo lep uspeh!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.