Slavili, a nato zapeljali pod nadvoz, igralca zbilo z avtobusa

Foto: youtube
Foto: youtube
Proslavljanje se je hitro ustavilo.
Oglej si celoten članek

Turški tretjeligaš Kocaelispor si je v dodatnih kvalifikacijah zagotovil napredovanje v drugo ligo. Kocaelispor je na domačem stadionu s 4:0 premagal Sakaryaspor, nato pa je sledilo proslavljanje uspeha. Igralci so se z odprtim avtubusom odpravili po mestu Izmit in pozdravljali navijače, a nato se je hitro vse skupaj ustavilo, saj je skoraj prišlo do tragedije.

Vozilo z igralci je namreč zapeljalo pod nadvoz, ki je bil le malce višji od avtobusa. Eden od nogometašev, ta je ležal na najvišjem delu prevoznega sredstva, je občutil trdoto betona, zbilo ga je z avtobusa in padel je na cesto. Na njegovo srečo je avtomobil za njim še pravočasno ustavil. Imel je srečo v nesreči, saj jo je odnesel brez večjih poškodb, lažje poškodovan je bil sicer še eden od njegovih soigralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.