Slavni nogometaš pojasnil razlog za bizarno pričesko

Foto: instagram
Foto: instagram
Soigralec Jana Oblaka pri Atleticu Antoine Griezmann presenetil z novo barvo pričeske.
Oglej si celoten članek

Ko so nogometni navdušenci gledali zadnjo tekmo med Atleticom in Elchejem, so se najbrž prijeli za glavo, ko so videli bizarno pričesko izjemnega francoskega nogometaša Antoina Griezmanna, ki je blestel v dresu Francije na nedavnem svetovnem prvenstvu v Katarju. 

"Kaj za vraga?" so se najbrž spraševali, ko so videli, da ima Griezmann novo barvo las. In to roza! Da, prav ste prebrali ... Roza! Tudi njegova partnerka Erika Choperena je na Instagramu zapisala: "Kdo mi to lahko pojasni?" In španski novinarski kolegi so izbrskali razlog, zakaj je bilo tako.

Pravzaprav ga je pojasnil kar Griezmann sam. "Izbirali smo med roza in modro barvo. Doma imamo tri punce, sva zgolj dva fanta in roza je zmagala pri glasovanju," je pojasnil Francoz. Iz Griezmannovih besed gre sklepati, da je s 3:2 bitko dobila roza barva pričeske, dodajajo španski novinarski kolegi pri Asu.

V pogovoru za klubsko televizijo je sicer pred derbijem z Barcelono pojasnil, da je bil od nekdaj takšen, da so ga drugačne barve vselej privlačile. "Z mojimi pričeskami lahko opazite, ali sem zares srečen ali ne," je pojasnil. "Že kot otrok sem bil takšen, različni videzi, različne barve. Na koncu vedno lahko rečem, da je to področje, kjer se vidi, da sem srečen," je zaključil Francoz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.