Slavni za božič na tekmi lige NBA

Foto: Žurnal24 Cameron Diaz Foto: Žurnal24 Cameron Diaz Foto: Žurnal24 Penelope Cruz in Javier Bardem Foto: Žurnal24 Penelope Cruz in Javier Bardem Foto: Žurnal24 Pat Riley in Penelope Cruz Foto: Žurnal24 Sylvester Stallone in Jeremy Piven Foto: Žurnal24 Sylvester Stallone Foto: Žurnal24 Will.i.am in Kanye West Foto: Žurnal24 Kanye West Foto: Žurnal24 Will.i.am Foto: Žurnal24 Kanye West Foto: Žurnal24 Will.i.am Foto: Žurnal24 Will.i.am in Haim Saban Foto: Žurnal24 Lionel Richie s hčerko Sofio Foto: Žurnal24 Angela Bassett Foto: Žurnal24 Emmanuelle Chriqui Foto: Žurnal24 Larry David Foto: Žurnal24 Michelle Kwan Foto: Žurnal24 Penelope Cruz in Javier Bardem
V Staples Centru se radi pokažejo obrazi Hollywooda. Čeprav so domači Los Angeles Lakers izgubili z Miami Heati, pa to Peneleope Cruz, Sylvestru Stallonu, Cameron Diaz ... ni pokvarilo božiča.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.