Slobib do 17.230 €

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Slobodan Bjelobrk Slobib velja za enega najboljših turnirskih igralcev v Sloveniji, ki je na Dunaju prišel do 17.230€.
Oglej si celoten članek

Večino svojih uspehov je Slobodan Bjelobrk Slobib dosegel na spletu, v živo pa se mu stvari še niso popolnoma poklopile. Vse do sedaj, ko je na turnirju WPT na Dunaju osvojil deseto mesto in 17.230€.

Slobib, kot je njegov vzdevek v poker svetu, si je udeležbo na turnirju zagotovil preko spletnega satelita na strani Bwin. Za zmago na satelitu je dobil paket v vrednosti $7.500, ki je vseboval prijavnino v vrednosti 4.600$ (3.500€) za glavni dogodek, 2.200$ za namestitev ter dodatnih 700$ žepnine.

Slobodan pa ni bil edini slovenski predstavnik na Dunaju. Turnirja sta se udeležila tudi Tomaž Kogovšek in pa Matej Kokalj. Tomažu se je uspelo uvrstiti v drugi dan tekmovanja, tam pa je imel smolo in se zaletel v nasprotnika, ki je v rokah držal . Tako se je poslovil iz turnirja še preden smo prišli do denarnih nagrad.

Vso slovensko upanje na dober rezultat je tako ostalo na Slobodanu, ki je pridno nadaljeval z zbiranjem žetonov in počasi smo že odštevali koliko igralcev nas še loči do finalne mize, ki bo v živo predvajana na PartyPoker strani. Nanjo pa se bo uvrstilo 8 igralcev. Slobodan je bil zelo blizu, vendar mu je na koncu zmanjkalo nekaj sreče in turnir je zaključil na desetem mestu. Zadnjo igro je naš predstavnik porinil vse svoje žetone s kombinacijo , Dimitry Gromov pa ga je klical z . Skupne karte so bile in naš predstavnik je žal moral končati turnir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.