Slokar skupaj z Nachbarjem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Uroš Slokar, ki si je na včerajšnji tekmi proti Srbiji zvil gleženj, si je našel novega delodajalca. Skupaj z Boštjanom Nachbarjem bo nosil dres Seville.
Oglej si celoten članek

Uroš Slokar bo kariero nadaljeval v najmočnejši španski ligi, njegov četrti klub na Pirenejskem polotoku bo Sevilla. Ta bo tako v svojih vrstah imela dva slovenska košarkarja, saj je z Andaluzijci pogodbo po odhodu iz Barcelone podpisal tudi Boštjan Nachbar.

Slokar si je sicer na četrtkovi tekmi proti Srbiji poškodoval gleženj, ko je po uspešnem metu pristal na nogi tekmeca. V slovenski reprezentanci upajo, da bo košarkar, ki je bil na pripravljalnih tekmah pred EuroBasketom eden najboljših v četi Jureta Zdovca, nared za napore v Zagrebu. Zdaj ga čakajo terapije, izpustil pa bo tudi zadnjo pripravljalno tekmo Slovenije proti Srbiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.