Slovenca z najlepšima potezama

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na tekmah osmine finala sta najlepđi potezi prikazala slovenska rokometaša.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je edini slovenski rokometni klub v ligi prvakov moral posloviti že po prvem delu tekmovanja, rokometaši Celja Pivovarne Laško so izgubili odločilni dvoboj z Zagrebom, se za evropski naslov poteguje še kar nekaj Slovencev.

Ti v svojih klubih igrajo vidne vloge, dva od njih pa sta zablestela tzdi s svojima potezama, njuni akciji sta bili izbrani za najlepši. Gašper Marguč je v dresu Veszprema zabil lep zadetek s krila proti Zagrebu, Dean Bombač pa je za Kielce proti Montpellierju zadel iz obrata.

Na lestvici so se znašli še Uwe Gensheimer s sedemmetrovko na tekmi med PSG in Nantesom, bomba Alexandra Pettersona na tekmi med nemškima kluboma Rhein-Neckar Löwen in THW Kiel ter Holger Glandorf, ki je Flensburgu s cepelinom prinesel zmago nad Brest Meškovim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.