Slovenci bodo pristali v Zagrebu

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski rokometaši se s svetovnega prvenstva v Franciji z bronom okrog vratu vračajo danes.
Oglej si celoten članek

Reprezentanti Slovenije bodo ob 14.35 bodo pristali na zagrebškem letališču, kjer jih bodo pričakali najzvestejši navijači, sprejem v domovini pa jih čaka v ponedeljek ob 17. uri pred Mestno hišo v Ljubljani.

Slovenska moška rokometna reprezentance je v soboto v tekmi za tretje mesto premagala Hrvaško z 31:30. Po pravem preobratu in s sijajno predstavo v končnici so na kolena položili tradicionalne hrvaške tekmece in osvojili svojo prvo kolajno na svetovnih prvenstvih in drugo nasploh na velikih tekmovanjih, pred tem so bili srebrni na evropskem prvenstvu v Sloveniji 2004.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:53 29. Januar 2017.

    Upajmo, da Hrvatje ne bodo izlili svojega besa in frustracij na naše rokometaše! Naj razčistijo s svojimi! Je pa res …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.