Slovenci do tretje zmage brez izgubljenega niza

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca tudi na začetku drugega cikla lige narodov nadaljuje dobre nastope. Na svoji četrti tekmi v Riminiju je še tretjič zmagala, tokrat je bila prepričljivo, s 3:0 (18, 15, 18) boljša od Nizozemske.
Oglej si celoten članek

Slovenci so bili prvič v ligi izraziti favoriti, vloge pa niso ustrašili. Od začetka do konca tekme so bili precej boljši tekmec, dobro so servirali, blok obramba je delovala, kot so si želeli, posledica tega je bila, da so hitro prišli do nove zmage.

Evropski podprvaki so tokrat pokazali, da imajo tudi široko klop. Med najboljši igralci v slovenski vrsti je bil Rok Možič, s 16 točkami tudi najučinkovitejši igralec tekme je odigral vso tekmo, priložnost za igro so dobili še nekateri odbojkarji, ki so do zdaj igrali manj. Ti so na igrišče stopili v drugi polovici drugega in tretjega niza, ko si je prva postava hitro priigrala visoko prednost.

V petek se bo Slovenija pomerila z Argentino, ki je bila na medsebojni tekmi boljša na zadnjem svetovnem prvenstvu, tekma se bo začela že ob 10. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.