Slovenci drevi po pričakovano zmago

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala peto tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2016.
Oglej si celoten članek

Tekmec slovenski fantov bo skromni San Marino, tako da so želje po zmagi v našem taboru povsem upravičene. V skupini E po štirih tekmah z 12 točkami vodi Anglija, Slovenija, Švica in Litva jih imajo po šest, Estonija štiri, San Marino pa eno točko.

Selektor Srečko Katanec bo v začetno postavo bržčas uvrstil Samirja Handanovića, Miša Brečka, Andraža Struno, Boštjana Cesarja, Branka Ilića, Jasmina Kurtića, Kevina Kampla, Andraža Kirma, Valterja Birso, Josipa Iličića in Milivoja Novakovića. Ne bo pa mogel računati na Martina Milca, ki je zaradi poškodbe stegenske mišice že zapustil slovenski tabor.

Slovenija je sicer doslej igrala dve tekmi s San Marinom, obe v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2010. Doma je zmagala s 5:0, v gosteh pa s 3:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.