Slovenci in Hrvati uvedli nagrado Iztoka Puca

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Mladim rokometašem se bo od naslednjega leta naprej podeljevala nagrada Iztoka Puca.
Oglej si celoten članek

V spomin na legendarnega športnika Iztoka Puca, člana rokometnih reprezentanc Slovenije in Hrvaške, ki je preminil 20. oktobra 2011, so se Olimpijski komite Slovenije, Olimpijski komite Hrvaške ter Rokometni zvezi Slovenije in Hrvaške odločili ustanoviti nagrado Iztok Puc.

Ta se bo vsako leto podeljevala rokometašem iz Slovenije in Hrvaške, mlajšim od 18. leta. Slavnostni podpis sporazuma o obrazložitvi nagrade Iztok Puc se bo zgodil v sredo, 23. oktobra 2013 ob 10. uri v sejni sobi hale Tivoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.