Slovenci kot zadnji

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Reprezentanca. Slovenijo po zmagi nad Ciprom (2:1) že jutri čaka dvoboj v gosteh z Albanijo.
Oglej si celoten članek

“Osvojili smo tri točke, ki so bile za nas zelo pomembne. Veseli smo, ampak prihaja že nova tekma proti Albaniji. Po tem porazu bodo verjetno tudi oni malce nervozni, kot smo bili danes mi, ampak vseeno upam, da bomo zmagali in osvojili vse tri točke, ki bi nas ponesle po lestvici navzgor,” je že takoj po zmagi v Ljudskem vrtu o naslednjem tekmecu razmišljal vezist Josip Iličić. Orli so sicer v petek doma klonili proti Islandiji, tekmo pa je v 82. minuti odločil član Tottenhama Gylfi Sigurdsson.

Brez Cesarja

“Težko bo, ker ni Cesarja, ampak tu so drugi igralci, ki ga bodo poskušali nadomestiti. Vemo, da je v Albaniji vedno vroče, stadion je poln. Mislim, da bo ta skupina odprta do zadnje tekme,” pa je o dvoboju v Tirani razmišljal Bojan Jokić. V obrambi bo sicer zaradi rdečega kartona, ki ga je dobil v zadnjih minutah dvoboja s Ciprom, manjkal njegov soigralec iz Chieva Boštjan Cesar. Najverjetneje ga bo v prvi postavi zamenjal Dominic Maroh.

Slovo od stadiona

To bo sicer zadnja tekma na stadionu Qemal Stafa. Objekt, ki je dobil ime po heroju iz druge svetovne vojne, bodo namreč porušili in zgradili nov stadion s 33 tisoč sedeži. Na začetku tega stoletja je bilo sicer ta stadion težko osvojiti, tu so padli Grki, le remi pa so izvlekli Švedi, Irci, Švicarji in Bolgari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:25 15. Oktober 2012.

    Pomembna je bila zmaga v Mariboru za samozavest. Sedaj naprej bo lažje. Veliko je bilo menjav igralcev v začetni enajsterici, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.