Slovenci na drugem mestu po kolajnah

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Po številu kolajn na prebivalca je bila Slovenija po štirih dneh olimpijskih iger v Londonu na drugem mestu. Pred njo je le Katar, ki ima 1,7 milijona prebivalcev.
Oglej si celoten članek

Peti dan olimpijskih iger smo Slovenci stiskali pesti za kajakaša Petra Kauzerja in judoistko Rašo Srako Vuković, ki sta bila kar nekaj časa v igri za drugo slovensko kolajno v Londonu. Žal jima ni uspelo, slovenski športniki pa tako na tokratnih igrah ostajajo pri zlati kolajni Urške Žolnir. Po štirih dneh tekmovanj je bila sicer Slovenija druga na lestvici držav s kolajnami glede na število prebivalcev. Prvi je Katar, ki je tako kot Slovenija doslej osvojil eno kolajno, za slovenskimi športniki pa so se uvrstili Novozelandci. Ti so do zdaj prišli do dveh odličij.

Lestvica: po štirih dneh







 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:19 3. Avgust 2012.

    Dajte malo res pogledat, če pišete članke, v katerih res vse velja. Slovenija je še vedno na prvem mestu, ker …

  • gec
    22:01 1. Avgust 2012.

    TO URŠKA,ŠAMPIONKA SLOVENSKA.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.