Slovenci na rizični tekmi v Lillu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Potem ko se slovenski reprezentanci po izpadu v dodatnih kvalifikacijah proti Ukrajini ni uspelo uvrstiti na EP, pa slovenske barve tam zastopajo slovenski sodniki.
Oglej si celoten članek

Posadko pod vodstvom Damirja Skomine prva naloga čaka danes ob 15. uri, ko bo delila pravico na obračunu Rusija - Slovaška v skupini B v Lillu. Rusija je v 1. krogu igrala neodločeno z Anglijo 1:1, Slovaška pa je z 1:2 izgubila proti Walesu.

Glavni sodnik tekme 2. kroga skupinskega dela bo Skomina, pomočnika bosta Jure Praprotnik in Robert Vukan, vlogo petega in šestega sodnika pa bosta opravljala Matej Jug, ta je bil četrti sodnik že na ponedeljkovem obračunu Švedske in Irske, in Slavko Vinčić. Četrti sodnik bo Šved Jonas Eriksson.

Matej Jug bo naslednjič vlogo četrtega sodnika opravljal v četrtek na tekmi med Anglijo in Walesom v Lensu.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.