Slovenci odčitali lekcijo Madžarom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je prepričljivo dobila prvo od dveh prijateljskih tekem proti Madžarski.
Oglej si celoten članek

V Zalaegerszegu so izbranci selektorja Andreja Dobovičnika visoko zmagali (0:5), strelci golov so bili Anže Širok v 11., Žiga Čeh v 12. in 38., Matej Fideršek v 15., in Tilen Štendler v 32. minuti.

"Vesel sem zmage. Ugnali smo Madžarsko, ki je res igrala brez svojega najboljšega igralca, a to ne zmanjšuje pomena naše zmage. Pomembno je, da nismo prejeli gola. Naša ekipa ni imela nikoli težav v napadu. Pokazali smo, da smo na gostovanje odšli s kvalitetnimi igralci," je po tekmi dejal selektor Dobovičnik.

V četrtek, ob 15. uri, se bosta ekipi pomerili še na trening tekmi, ki bo zaprta za javnost, za uradno statistiko ne bo štela.

Prijateljska tekma:

Madžarska - Slovenija 0:5 (0:3)
Širok 11., Čeh 12., 38., Fideršek 15., Štendler 32.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.