Slovenci premagali tretje z EP

Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 7:5 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 7:5 Foto: Žurnal24 Slovenci so dobro začeli kvalifikacije za EP. (Foto: Futsal.si) Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 7:5 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 7:5
Slovenska reprezentanca v futsalu je v ponedeljek na prijateljski tekmi na Ptuju s 7:5 (5:2) premagala Češko.
Oglej si celoten članek

Za Slovenijo so v polno zadeli Gašper Vrhovec, Alen Fetič, Igor Osredkar, Benjamin Melink, Rok Mordej, Damir Pertič in Sebastijan Drobne. Slovenija se bo s Češko še enkrat pomerila v torek v Laškem.

Slovenska futsal reprezentanca je na Ptuju po odličnem prvem polčasu strla odpor ekipe, ki je na zadnjem evropskem prvenstvu osvojila tretje mesto. Čehi so sicer povedli, toda Slovenija se je hitro vrnila, sredi polčasa so domači igralci navdušili navijače in v šestih minutah štirikrat zadeli v polno ter tekmecem pobegnili že na 5:1.

V drugem delu so gostje izid znižali, v 38. minuti je bilo tako le še 6:5. Sebastijan Drobne pa je z zadnjim golom na tekmi odločil zmagovalca. Slovenija je proti Češki dosegla šesto zmago na 15. medsebojni tekmi. Ista tekmeca se bosta v torek pomerila še v Laškem, dvoboj bo ob 18.30.

Barve slovenske članske vrste, ki jo vodi selektor Andrej Dobovičnik, na Ptuju in v Laškem branijo Kristjan Čujec (KMN Puntar), Sebastijan Drobne (KMN Dobovec Trgovine Jager), Alen Fetić (FC Litija), Benjamin Melink (KMN Puntar), Aljoša Mohorič (KMN Puntar), Rok Mordej (KMN Dobovec Trgovine Jager), Igor Osredkar (FC Litija), Damir Pertič (FC Litija), Damir Puškar (FC Litija), Gaj Rosič (KMN Oplast), Dejan Simić (FC Litija), Jaka Sovdat (KMN Oplast), Rajko Uršič (KMN Oplast) in Gašper Vrhovec (FC Litija).

Pred tekmama članskih ekip sta se pomerili še reprezentanci do 21 let. V tej tekmi so bili s 5:1 (2:1) boljši gostje, edini slovenski gol je dosegel Tilen Štendler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.