Slovenci še drugič do 0:1

Foto: Twitter NZS
Foto: Twitter NZS
Slovenski nogometni reprezentanti do 17 let so na evropskem prvenstvu v Bolgariji doživeli še drug poraz.
Oglej si celoten članek

Po minimalnem porazu proti Čehom so Slovenci v Burgasu izgubili še proti nemškim vrstnikom z 0:1 (0:1). Izbrance Igorja Benedejčiča tretja tekma v skupini B čaka v torek proti Belgiji.

Nemci so v prvem polčasu prevladovali, imeli več žogo v svoji posesti in tudi dosegli zadetek. V deveti minuti je bil njegov avtor Johannes Eggestein, ki je fantastično s peto zadel po podaji iz kota na prvo vratnico. V 13. minuti je imel lepo priložnost tudi Jan Mlakar, a z desne strani iz bližine zadel le nemškega vratarja, odbito žogo pa nato poslal čez gol, ko je že izgubil ravnotežje.  V drugem polčasu je bila igra bolj ali manj enakovredna, a Slovencem ni uspelo priti do izenačenja.

Tako po dveh krogih v skupini B vodi Nemčija s šestimi točkami, po tri jih imata Belgija in Češka, Slovenija pa je še brez točk.

V prvi postavi so bili tokrat Rok Vodišek, Sandi Ćoralić, Sandi Ogrinec, Luka Guček, Matija Rom, Vitja Valenčič, Oskar Cvjetičanin, Jakob Novak, Jan Mlakar, Max Timi Elšnik in Kristijan Sredojevič. Novak je moral zaradi poškodbe že v šesti minuti prepustiti mesto Dejanu Petroviću, Gaber Petric je v drugem polčasu zamenjal Sredojeviča, Janez Pišek pa Elšnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.