Slovenci ugnali peto ekipo na svetu

Foto: futsal.si
Foto: futsal.si
Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je na Portugalskem odigrala še drugo prijateljsko tekmo in tokrat gostitelje premagala s 4:2 (2:1). V torek so bili Portugalci boljši s 4:1.
Oglej si celoten članek

Za slovensko zmago je dvakrat zadel Alen Fetić, po en gol sta dodala Rok Mordej in kapetan Igor Osredkar. Slovenija je v šesti medsebojni tekmi premagala peto ekipo na svetu, ki je bila leta 2010 druga, leta 2007 pa četrta na EP. Leta 2000 pa se je portugalska reprezentanca zavihtela na 3. mesto na svetovnem prvenstvu.

Prvo tekmo, ki je bila na sporedu v torek in si jo je ogledalo približno 800 gledalcev, so s 4:1 dobili Portugalci. Edini gol za Slovence pa je dosegel Rok Mordej. Ta je natančno meril v 11. minuti, ko ga je na drugi vratnici lepo našel Kristjan Čujec, ki si prav tako kot Mordej krih služi v Italiji.

Pripravljalni tekmi v futsalu, rezultati:

Portugalska : Slovenija 2:4 (2:4)
Joel (12), Leitao (31); Fetić (11, 40), Mordej (18), Osredkar (31)

Odigrano v torek:
Portugalska : Slovenija 4:1 (2:1)
Arnaldo (5), Joel (7), Paulinho (22), Leato (23); Mordej (11)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.