Slovenci uživajo v odličnih pogojih

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska nogometna reprezentanca B že vadi v Abu Dabiju, kjer jo v torek in petek čakata prijateljski tekmi s Savdsko Arabijo in Finsko.
Oglej si celoten članek

Izbranci Srečka Katanca so s pogoji za vadbo zelo zadovoljni, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

"Pogoji so odlični," je s pripravami zadovoljen Katanec, nekdaj selektor Združenih arabskih emiratov.

"Fantje delajo dobro, želja je velika, pripravljenost pa je v tem delu sezone takšna, kot je," je povedal Katanec, ki ima na voljo dvaindvajset igralcev, Rok Kronaveter pa je bil v petek in soboto v sobi zaradi viroze.

Pučko upa na priložnost

Slovenci so doslej v Abu Dabiju vadili trikrat, v prijetnih pogojih za delo je treniral tudi Matej Pučko.

"V Sloveniji so temperature pod lediščem, v Abu Dabiju so vremenske razmere idealne za vadbo in igranje tekem," pravi nogometaš Kopra, ki upa, da bo priložnost za dokazovanje dočakal že v torek proti Savdski Arabiji.

"Upam, da bom dobil priložnost. Dal bom vse od sebe, saj gre za akcijo, ko lahko selektor Katanec spozna igralce in naše kvalitete. Na treningih bomo lahko pokazali, česa smo sposobni. Verjamem, da bomo vsi dali vse od sebe in bo reprezentančna akcija za vse od nas nekaj posebnega," je dodal Pučko,

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.