Slovenci v iskanju pravih občutkov

Foto: EPA
Foto: EPA
Alpski smučarji so opravili prvi trening pred smukaško tekmo v Kitzbühlu.
Oglej si celoten članek

Američan Steven Nyman je bil najhitrejši na prvem treningu smuka v avstrijskem Kitzbühlu. Za Američanom sta se na slovitem Streifu zvrstila Švicar Beat Feuz (+ 0,37) in Francoz Johan Clarey (0,95).

Slovenci so bili v sredo na Tirolskem skromni in vsi končali v drugi polovici razpredelnice. Najvišje se je z 38. mestom zavihtel Andrej Šporn (+ 3,09), mesto za njim se je uvrstil Rok Perko (3,14), Martin Čater je bil 44. (3,34) in Boštjan Kline 49. (4,58), Klemen Kosi 55. (4,47) in Tilen Debelak 67. (8,04).

Smučarje v četrtek v Kitzbühlu čaka še en trening, v petek superveleslalom, v soboto smuk in v nedeljo slalom.

V smukaški razvrstitvi najbolje kaže Akslu Lundu Svindalu (140 točk), ki pa se je že poslovil od letošnje sezone. V najboljšem položaju je tako Kjetil Jansrud (122), ki ima 12 točk več od Maxa Franza (110). Četrti je Adrien Theaux (95), peti pa Peter Fill (89).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.