Slovenci z modro-belo-zelenim Triglavom

Foto: Nike dres slovenska nogometna reprezentanca Foto: Nike dres slovenska nogometna reprezentanca Foto: Nike dres slovenska nogometna reprezentanca Foto: Nike dres slovenska nogometna reprezentanca Foto: Nike dres slovenska nogometna reprezentanca
Nogometna zveza Slovenije je predstavila nove reprezentančne drese za domače tekme, ki jih bodo nogometaši med drugim nosili v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji in ki si jih lahko ogledate v galeriji.
Oglej si celoten članek

Kaj je o novih dresih dejal tokratni maneken Dare Vršič? Drese za gostovanja pa so nogometaši pokazali že pred tekmo s Škotsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:59 20. April 2012.

    Pa če še pokomentiram Čeferina: po njegovem patriotizem ni odvisen od himne, od barve dresov seveda tudi ne, ker te …

  • 20:54 20. April 2012.

    FAIL !! Kje so obljubljene barve naše trobojnice, kot na primer pri hokejistih ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.