Slovenci začeli z zmago

Foto: Epa Darko Jorgić
Kvalifikacijski ciklus so odprli z zmago-
Oglej si celoten članek

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca, bronasta na zadnjem evropskem prvenstvu v Luksemburgu, je uspešno začela nov kvalifikacijski ciklus za evropsko prvenstvo, ki bo leta 2019 v Nantesu. Na Otočcu je v prvi tekmi skupine A2 s 3:0 premagala Belgijo, po eno točko za Slovenijo so prispevali Bojan Tokić, Darko Jorgić in Deni Kožul.

Belgijci so bili tekmeci Slovenije že v prejšnjem kvalifikacijskem ciklusu. Takrat so bili Slovenci uspešnejši v Belgiji, v Novi Gorici pa so zmagali gostje.

Naslednjo tekmo kvalifikacij bodo Slovenci odigrali 27. marca, ko bodo gostovali v Romuniji. Prvo mesto v skupini, v kateri so tri reprezentance, neposredno vodi v elitno skupino evropskega prvenstva, drugo mesto pa zagotavlja dodatne kvalifikacije.

Izid:
SLOVENIJA - BELGIJA 3:0

Bojan Tokić - Florent Lambient      3:1 (-8, 6, 9, 4)
Darko Jorgić - Cedric Nuytinck       3:1 (-11, 7, 9, 9)
Deni Kožul - Robin Devos       3:1 (13, -8, 6, 10)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.