Slovenci zagotovo v Zagrebu!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Predtekmovalni del EuroBasketa 2015 bo slovenska košarkarska reprezentanca zagotovo odigrala v Zagrebu. Po poročanju hrvaških medijev so si Slovence v svoji skupini zaželeli kar Hrvati.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala index.hr je FIBA včeraj 24 držav udeleženk evropskega košarkarskega prvenstva 2015 razdelila v šest kakovostnih bobnov. Slovenija se skupaj s Srbijo, Ukrajino in Finsko nahaja v drugem bobnu, medtem ko so nosilci skupin prve štiriuvrščene reprezentance z lanskega EuroBasketa Francija, Litva, Španija in Hrvaška.

Glede na to, da bo predtekmovalni del prvenstva potekal v večih državah, so si lahko gostiteljice 
izbrale po enega nasprotnika v svoji skupini. Francozi so si izbrali Fince, Nemčija si je zaželela Turke, Latvija po pričakovanjih Litovce, medtem ko bo Hrvaška v Zagrebu med drugim gostila Slovenijo, tako da gre pričakovati pravo invazijo slovenskih navijačev v hrvaško prestolnico.

Žreb skupin bo na sporedu novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.