Slovenci zanimivi za pol Serie A

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Josipa Iličića Amir Ružnič je v pogovoru za italijanski Itasportpress.it dejal, da je po izpadu Palerma iz Serie A malo možnosti, da bi Iličić ostal na Siciliji.
Oglej si celoten članek


Kmalu naj bi bilo znano, kje bo nekdanji igralec Maribora in Interblocka nadaljeval svojo nogometno pot, verjetno pa bo ostal v Italiji, a se bo, če gre verjeti govoricam, preselil v veliko odmevnejšo sredino.

Ni skrivnost, da si 25-letnega slovenskega reprezentanta želijo najbolj ugledni italijanski nogometni klubi. Agent Josipa Iličića Amir Ružnič je dejal, da se bo s predsednikom Palerma Maurizijem Zamparinijem v kratkem sestal in pogovoril o prihodnosti slovenskega nogometaša.

Trenutno sta za Iličića najbolj zagreta Roma in Napoli, zanimiv naj bi bil tudi za Fiorentino, zato si Zamparini, ki je priznal, da bo Iličića težko zadržati na Siciliji, obeta dober zaslužek od prodaje. "Trenutno se s predstavniki omenjenih klubov še nisem pogovarjal," je dejal Ružnič in dodal, da bo odločilen pogovor s predsednikom Zamparinijem, ki naj bi se zgodil že ta teden.

Iz Palerma naj bi odšel tudi Jasmin Kurtič, za katerega se zanima kar nekaj italijanskih prvoligašev, je razkril Ružnič, a dodal, da zanj velja enako kot za Iličića: "Najprej se moram pogovoriti s predsednikom."

Ružnič je spregovoril tudi o zanimanju za nogometaša Maribora Roberta Berića, ki ga že dolgo snubijo italijanski prvoligaši: "Mislim, da je pravi čas, da zaigra v Italiji. Pogodba z Mariborom ga veže še za leto dni, a je trenutno še prezgodaj govoriti, kje bo igral v naslednji sezoni. Razkrijem lahko, da se zanj resno zanimajo trije klubi, in sicer Chievo, Sampdoria in Torino."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.