Slovenci zgoščeni po 30. mestu

Foto: Epa Manuel Osborne-Paradis
Smukači so opravili prvi uradni trening v Pyeongchangu.
Oglej si celoten članek

Na olimpijskih prizoriščih v Pyeongchangu so prvi trening opravili smukači. Na poligonu za hitre discipline v Jeongsonu je bil najhitrejši Kanadčan Manuel Osborne-Paradis, Slovenci so se zvrstili od 34. mesta navzdol.

Za Osborne-Paradisom je bil drugi Norvežan Kjetil Jansrud z zaostankom 31 stotink, tretji pa Švicar Mauro Caviezel (+ 0,45).

Na prvem treningu je nastopilo pet slovenskih tekmovalcev, Boštjan Kline je bil 34. (+2,43), Klemen Kosi mesto in stotinko za njim, Martin Čater je bil 38. (+ 2,56), Miha Hrobat 44. (+ 3,63), Štefan Hadalin pa 62. (+ 5,98).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.