Slovenec bo igral z Eto'ojem in Ronaldinhom

Foto: EPA
Foto: EPA
Samuel Eto'o je že podpisal pogodbo, Ronaldinho prihaja, klub slovenskega vratarja Saša Fornezzija pa bi lahko okrepila še David Villa in Ibrahim Afellay
Oglej si celoten članek

Novi turški prvoligaš Antalyaspor je pravi hit letošnjega poletja, ko gre za prestope igralcev. Napadalec Samuel Eto'o je že podpisal, nekdaj najboljši igralec na svetu Ronaldinho je potrdil, da prihaja v Turčijo, kmalu pa bi se jima lahko pridružila še dva nekdanja člana Barcelone

Velika želja vodilnih iz turške prestolnice je namreč napadalec David Villa, ki je v zadnjem letu igral za Melbourne City oziroma New York City. Poleg Ville bi se lahko k "škorpijonom" preselil še njegov nekdanji soigralec pri katalonskem velikanu Ibrahim Afellay, ki se mu je pri španskih prvakih po številnih posojah, nazadnje pri Olympiakosu, pogodba iztekla.

Klub nekdanjega člana Dravograda, Krškega in Celja Saša Fornezzija ima velike ambicije ob povratku v prvo ligo, kjer želi na novem stadionu za 33.000 gledalcev očitno zgraditi tudi spoštovanja vredno ekipo z bogatimi mednarodnimi izkušnjami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.