Slovenec do 27 tisoč dolarjev

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Nedelje so dnevi, na katere čakajo specialisti za turnirsko igro, saj se takrat na internetu odvijajo največji in najpomembnejši turnirji v pokru.
Oglej si celoten članek

Eden večjih turnirjev je tako na igralnici PokerStars imenovan Sunday ¼ Million, saj ima garantiranih vsaj četrt milijona dolarjev nagradnega sklada. To nedeljo se je turnirja udeležilo kar 32555 igralcev, ki so tako v skupni nagradni sklad prispevali 325.550 $. Prva nagrada je znašala 26. 975 $, dobil pa jo je Slovenec.

Simerotic007 se je na turnir uvrstil preko satelita za 1 $, kar praktično pomeni, da je z dobro igro svoj vložek povečal za več kot 25.000-krat. Da premagaš preko 30 tisoč tekmovalcev, pa rabiš poleg znanja tudi nekaj sreče, predvsem pa koncentracije, saj je turnir trajal od 21.30 včeraj do pol sedmih danes zjutraj. To pomeni skupaj slabih devet ur igranja, kar je enakovredno eni izmeni v službi.

Simeroticu se je le enkrat zgodilo, da ga je nasprotnik premagal s slabšim handom, pa še takrat mu je vzel le 10 odstotkov njegovih žetonov, kar se našemu igralcu ni veliko poznalo. Nasploh so handi zdržali, igral je skoncentrirano in to mu je prineslo veliko zmago. Kot zanimivost lahko povemo, da ko je v igri ostalo le še pet tekmovalcev, je naš igralec predlagal, da naredijo dogovor o razdelitvi nagrad. Takrat je bil tretji po žetonih. Dogovor pa ni uspel, saj igralka iz Brazilije ni znala angleško in se ni dalo dogovoriti, koliko bi kdo odnesel. Tako so turnir odigrali do konca, kar je na koncu najbolj ustrezalo Simeroticu, ki bo danes zagotovo proslavljal svoj velik uspeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.