Slovenec gnusno napadel temnopoltega Angleža, toda ...

Foto: Epa Ryan Sessegnon.
Foto: Epa Ryan Sessegnon.
Na družbenih omrežjih je vzniknila vsebina sporočila, ki ga je nogometašu poslal uporabnik s slovenskim imenom.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer je Hoffenheim v okviru 6. kola nemške Bundeslige na domačem igrišču klonil proti berlinskemu Unionu (1:3). Celotno tekmo je za domače odigral tudi Ryan Sessegnon, sicer mladi angleški reprezentant.

Sessegnon je igralec londonskega Tottenhama, posojen v omenjeni nemški kolektiv, ki v letošnji sezoni nastopa tudi v Ligi Evropa.

Foto: Epa Ryan Sessegnon

Po zadnji tekmi pa je Sessegnona pričakalo negativno presenečenje. Na svojem Instagram računu je namreč opazil sporočilo z izjemno žaljivo vsebino.

Poslal mu ga je uporabnik z očitno slovenskim imenom z začetnicami J. Z. "Prekleti čr**h! J**i se! Neuporabni čr**h! Sužnji! Ti si suženj! J**i se!" je pisalo v zares ogabnem sporočilu.

Sessegnon je vse skupaj delil na svojem računu in pomenljivo pripisal: "Iskreno neverjetno. Najbolj noro je, da sploh nisem več presenečen. Ogabno," je k objavi pripisal 20-letni nogometaš.

Po objavi članka smo dobili informacijo, da je nekdo vdrl v Instagram račun omenjenega slovenskega uporabnika in nato poslal sporno besedilo. Račun je bil medtem že izbrisan. 

Tržnica Mitja Lotrič iz Celja v Nemčijo

Hoffenheim, član katerega je tudi slovenski vratar Domen Gril, je po šestih kolih na 12. mestu v 18-članski Bundesligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:47 3. November 2020.

    Toliko imam družine po svetu, da vem in slišim, ko pravijo, da so črnci največji kriminalci na svetu in poleg …

  • vec
    14:06 3. November 2020.

    Janez Zalaznik bi lahko bile inicijalke ? Ma janez zakaj si tak, zakaj si mu to napisu :)

  • 13:53 3. November 2020.

    Rasizem belcev črnskemu rasizmu ne seže niti do kolen ... in kaj? Nič!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.