Slovenec izbran za najboljšega v zadnjem desetletju

Foto: Profimedia
Priznanje za slovenskega selektorja.
Oglej si celoten članek

Navijači hrvaškega prvoligaša Rijeke so v preteklih tednih izbirali najboljšo ekipo zadnjega desetletja in tudi trenerja. V glasovanju za slednjega je več kot 90 odstotkov glasov prejel sedanji selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek.

"Hvala vsem, ki so glasovali. To je zame velika čast in ponos, predvsem pa mislim, da je to priznanje za vse, ki smo delali ob igrišču. resnično sem ponosen, prišli smo do velikih uspehov. Ko slišiš za takšen izbor, se takoj spomneš na vse prelepe trenutke. Za mojim imenom je veliko sodelavcev, ki so opravili fantastičen posel," je Kek dejal v oddaji Hrvaškega Radia, ki je nosila naslov Pod srenami Kantride.

"Vse se je poklopilo; od ljudi v kljubu, ki so odločali o vsem, do nas, ki smo delali na zelenici, do navijačev in vseh mali ljudi, ki so opravljali vrhunski posel. To je pripeljalo do rezultatov in uspeha," je še dodal trener, ki je v Reko pripeljal prvi naslov državnega prvaka. To mu je uspelo v sezoni 2016/17, osvojil pa je še dve pokalni in eno superpokalno lovoriko.

V tej sezoni je bil po presenečenju in četrtfinalni zmagi nad Dinamom na dobri poti do hrvaškega pokala tudi Simon Rožman. Tega v polfinalu pokala čaka dvoboj z Osijekom, drugi par sestavljata Slaven Belupo in lokomotiva.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.