Celjan najboljši v preteklem kolu

Foto: Profimedia
Desni zunanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Žiga Mlakar je najboljši igralec četrtega kola EHF lige prvakov, ob tem pa je bil izbran še v najboljšo sedmerico kroga.
Oglej si celoten članek

Žiga Mlakar je v četrtem kolu, ko so Celjani izgubili s Paris Saint Germainom, dosegel 10 golov, skupaj jih ima že 32 in je drugi najučinkovitejši posameznik lige prvakov.

"Vsekakor bi bil bolj vesel, če bi v ligi prvakov imeli dve ali pa morda celo štiri točke več, kot jih imamo. To je rokomet, nimaš vpliva na to, kakšen bo tvoj strelski izkupiček. Če se pokaže priložnost, jo pograbiš z obema rokama, jo izkoristiš in z goli maksimalno pomagaš moštvu. V vsakem primeru pa bi rajši imel točke," je med drugim v intervjuju za klubsko spletno stran dejal Mlakar.

Liga prvakov Brez celjske senzacije v Parizu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.