Slovenec odnesel trenerja zagrebškega Dinama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jovićeviča je s klopi Dinama odnesel poraz z Rijeko našega Simona Rožmana.
Oglej si celoten članek

Igor Jovićević ni več trener zagrebškega Dinama, so danes potrdili v klubu. Svojo funkcijo je opravljal vsega dva meseca in pol, poročajo agencije.

"Imel sem najboljše namene, a nogomet je pač tak. Žoga mi ni vrnila vloženega, a iz svojega kluba odhajam z dvignjeno glavo, saj v teh časih ne želim biti breme. Klubu se zahvaljujem za zaupanje, za prekrasna leta v nogometni šoli in priložnost, ki sem jo dobil s prvo ekipo. Vedno bom Dinamovec in verjamem, da je to le nasvidenje in ne zbogom," je za spletno stran kluba povedal 44 letni trener.

Kaplja čez rob v karieri Jovičevića je bil nedeljski poraz z Rijeko (0:2), ki jo vodi slovenski trener Simon Rožman. A klub v nadaljevanju po koronakrizi ni blestel. Jovićević se je z ekipo na sedmih tekmah veselil vsega treh zmag, klub pa je prevzel 22. aprila, potem ko takratni trener Nenad Bjelica ni pristal na znižanje plače.

Dinamo je kljub slabim dosežkom potrdil naslov prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.