Slovenec poskrbel za potezo dneva na EP

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski nogometaš zablestel ob golu.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca v futsalu je na svoji prvi tekmi evropskega prvenstva iztržila remi proti favoriziranemu Kazahstanu, ki je na zadnjih dveh velikih tekmovanjih, EP in SP, zaigral v polfinalu. Dvoboj se je končal z rezultatom 4:4 (1:1), izbranci Tomija Horvata so sicer že vodili s 4:2.

Četrti gol za Slovenijo na tekmi je dosegel Teo Turk, njegovo preigravanje med nogama tekmeca in zadetek pa so razglasili za potezo dneva. Tudi čuvaju mreže je strelec 'prodal tunel'.

Poleg Turka so bili za Slovenijo natančni še Denis Totošković (1:0), Matej Fideršek (2:1) in Žiga Čeh (3:2). 

Tudi drugi dvoboj v skupini B med Italijo in Finsko se je končal brez zmagovalca. Naslednji tekmec Slovenije bo v ponedeljek ob 17.30 Italija (prenos na TV SLO2). 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.