Slovenec v priporu na Hrvaškem

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
28-letni Slovenjgradčan med tremi glavnimi osumljenci za spodbujanje neredov in nedeljski množični pretep navijačev hrvaških nogometnih moštev Rijeka in Hajduk pri Karlovcu.
Oglej si celoten članek

V nedeljskem množičnem pretepu na počivališču Desinec ob avtocesti Zagreb–Karlovac je sodelovalo več kot 150 pripadnikov navijaških skupin reške Armade in hajduške Torcide. Pretep se je preselil celo na avtocesto. Razmere so se umirile, ko je na kraj dogodka prispelo 50 pripadnikov posebne enote hrvaške policije.

Med pretepom sta bila lažje poškodovani dva človeka. Priče pa ne morejo verjeti, da ni bilo huje poškodovanih glede na intenzivnost spopada, so poročali hrvaški mediji.

Kazensko jih bodo ovadili

Policija je prijela 22 ljudi, v priporu pa sta ostala 27- in 29-letnik z območja Reke ter Slovenjgradčan. Vse tri bodo kazensko ovadili zaradi spodbujanja neredov. Sicer je policija v nedeljo v Zagrebu prijela 148 navijačev zaradi kaljenja reda in miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.